Bekijk ons

play
Achtergrondfoto
  • Wij stoppen!

    Een keuze... Wij gaan stoppen met Talents...

Onze diensten

Talents beschikt over de diensten Uitzenden, Payroll en Werving & Selectie.

Uitzenden

Talents is personeelsbemiddelaar voor vaste en tijdelijke functies binnen diverse disciplines en branches. Klantwensen én de ambities van onze Talenten bijeenbrengen; dat is onze kracht! Wij helpen u graag met de zoektocht naar de juiste kandidaat!

Payroll

Het totaal ontzorgen van uw personeelsadministratie en risico's; dat is wanneer u voor Payroll kiest!

Voordelen van Payroll:

- Flexibiliteit; alleen gewerkte uren worden betaald.

- Vaste omrekenfactor; een vaste omrekenfactor zorgt ervoor dat u de kosten altijd overzichtelijk heeft. Het is een all-in tarief, u wordt dus niet achteraf verrast met een extra factuur.

- Geen risico's; omdat Talents juridisch werkgever is, loopt u geen arbeidsrechtelijke risico's. Ook heeft u geen doorbetalingsverplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

- NBBU cao; een flexibele cao met goede voorwaarden.

- Minder administratie; Talents neemt uw personeelsadministratie over. Het gaat hierbij om de verloning, het verstrekken van de loonspecificaties, ziek- en hersteldmeldingen en afdrachten loonheffing en werkgeverslasten.

Werving & Selectie

Wanneer u opzoek bent naar tijdelijke krachten of wanneer u personeel zoekt voor een langer termijn, kan Talents hierbij de Weving en Selectie uitvoeren. Talents beschikt over diverse wervingskanalen en netwerken om zo dé juiste match te kunnen maken. 

Wat zeggen onze klanten
over ons en onze talenten?

Twitter Button

Blijf op de
hoogte en
volg ons!

@talentsinholten

Vacature: Administratief Medewerker | Parttime | Omgeving Holten Voor één dag in de week ga je aan de slag met... https://t.co/UrP1kpEI3y

@talentsinholten

Ben jij een commercieel ingestelde verkoper met een achtergrond in de automotive? Heb je kennis van auto... https://t.co/Kaj9WYgGMw

@talentsinholten

Wij zijn op zoek naar een commerciële binnendienst topper uit de omgeving van Holten! Ben jij gedreven en... https://t.co/vetFAz8Sbq